Afhaalrestaurant terug open vanaf maandag 23 november

bestellen 1 dag op voorhand via:

TEL: 0476 94 63 85

E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be

afhalen s’middags van 11u tot 12:30 s’avonds 17u tot 18 u30

gelieve tijdstip van afhaling te melden

Restaurant woensdag en donderdag gesloten, maximaal tafel van 6 personen, afhaalrestaurant woensdag gesloten

Voorgerechten – Entrées

Oesters
Huîtres
3st - € 7.50
6st - € 15.00
Huisbereide tomatensoep
Soupe de tomates
€5.00 per liter
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron
€ 12.00
Gerookte zalm
Saumon fumée
€ 12.00
Scampi curry€ 14.00
Wildpate van everzwijn€ 12.00
Carpaccio van Wagyu€ 14.00
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive
€ 12.00

Huisbereide gerechten voor in de frituur – repas de friture

Kroket Breydelham en witloof
Jambon – endive-fromge
€ 4.00st
Huisbereide garnaalkroket
Croquettes aux crevettes Maison
€ 5.00 st

Hoofdgerechten – Plats principales

Vlees – Viandes

Varkenswangetjes met gebakken krieltjes en warme groenten€16.00
Vol au vent met puree€ 16.00
Fazant fine champagne of normande met warme groenten en krielaardappel € 22.00
Hertenfilet met warme groenten, wildsaus en aardappel€ 24.00

Vis – Poissons

Paling in het groen, gebakken of room
Anguille au vert – cuite-crème
€ 22.00
Gebakken kabeljauw met groenten, witte wijnsaus , puree en garnalen
Cabillaud cuit au legumes, sauce vin blanc et crevettes grises
€ 22.00
Tomaat garnaal met gerookte zalm en heilbot
Tomates crevettes
€ 21.00
Kreeft belle-vue ( 550 gr)
Homard en belle-vue
€ 34.00
Kreeft homard Thermidor€ 34.00
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi
Cassolette de poisson
€ 22.00
Gebakken zeetong
( 350 gr - 400 gr) met puree en sla
€ 22.00
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla € 20.00
Bouillabaise€ 24.00
Bouillabaise Royal
(met halve kreeft)
€ 42.00
Grietfilet met warme groenten en krieltjes, grijze garnalen, witte wijn saus€ 24.00

Bereidingen

Gemengde sla€ 3.00

Schotels

(1 dag op voorhand te bestellen)

Huisbereide desserts

Tiramisu€ 4.50
Chocolademousse€ 4.00

Afhaal Menu

Menu € 35
Keuzevoorgerecht
Gerookte zalm of carpaccio tonijnOf Carpaccio van rundOf pate van reebok met uienconfituur Of Carpaccio van Wagyu
Hoofdgerecht:Kabeljauwhaas verse groenten, Of Fazant fine champagne
Dessert :Chocolademousse