Vanaf 8 mei bieden we afhaalgerechten aan in ons restaurant Bistro Fine Claire

TEL: 0476 94 63 85

E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be

afhalen s’middags van 11u tot 12:30 s’avonds 17u tot 18 u30

gelieve tijdstip van afhaling te melden

Dinsdag en woensdagavond gesloten

Voorgerechten – Entrées

Oesters
Huîtres
3st - € 7.50
6st - € 15.00
Huisbereide tomatensoep
Soupe de tomates
€5.00 per liter
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron
€ 10.00
Gerookte zalm
Saumon fumée
€ 10.00
Scampi curry€ 12.00
Asperges op zijn Vlaams
( hoofdgerecht met puree + € 6)
€ 12.00
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive
€ 10.00

Huisbereide gerechten voor in de frituur – repas de friture

4 Gepaneerde tongfilets, tartaar saus
4 Filet de sole frit, sauce tartare
€ 12.00
Mini Kroket Breydelham en witloof
Jambon – endive-fromge
€ 2.50 st
Huisbereide garnaalkroket
Croquettes aux crevettes Maison
€ 4.50 st
Kaaskroketten
Fondues au fromage
€ 3.50 st

Hoofdgerechten – Plats principales

Vlees – Viandes

Lamsheup met warme groenten en zijn saus
Gigot d’agneau
€ 18.00
Ossu-bucco met tomatensaus en puree€ 20.00
Vol au vent met puree€ 12.00
Runderstoverij met puree
Carbonade flamande
€ 12.00
Parelhoenfilet met warme groenten en gebakken krieltjes€ 20.00

Vis – Poissons

Paling in het groen, gebakken of room
Anguille au vert – cuite-crème
€ 22.00
Gebakken kabeljauw met asperges , witte wijnsaus , puree en garnalen
Cabillaud cuit au asperges, sauce vin blanc et crevettes grises
€ 20.00
Gekookte baby kreeft met sla en garnituur€ 20.00
Tomaat garnaal met gerookte zalm en heilbot
Tomates crevettes
€ 16.00
Kreeft belle-vue ( 550 gr)
Homard en belle-vue
€ 30.00
Kreeft homard Thermidor€ 34.00
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi
Cassolette de poisson
€ 18.00
Gebakken zeetong
( 350 gr - 400 gr) met puree en sla
€ 22.00
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla € 18.00
Grietfilet met warme groenten en krieltjes, grijze garnalen, witte wijn saus€ 22.00

Bereidingen

Aardappelpuree€ 3.00
Gestoomde krielaardappel in de pel
€ 3.00

Schotels per 2 personen

Koude schotel : Gerookte heilbot, gerookte rivierpaling , oesters,tomaat-garnaal, gamba’s ,gepocheerde zalm ,
Gerookte zalm, peche met vissla en garnituur van groenten + extra grote kreeft
€ 50.00 + € 25.00 indien kreeft erbij

Huisbereide desserts

Tiramisu€ 4.50
Chocolademousse€ 4.00

Afhaal Menu

Menu € 30
Keuzevoorgerecht
Gerookte zalmOf Carpaccio van rundOf Asperges Vlaams
Hoofdgerecht:Kabeljauwhaas met aspergesOf parelhoen
Fine champagne
Dessert :Chocolademousse