TEL: 0476 94 63 85

E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be

Restaurant woensdag en donderdag gesloten ,maximaal tafel van 4 personen

Voorgerechten – Entrées

Oesters
Huîtres
3st - € 9.00
6st - € 18.00
Huisbereide tomatensoep
Soupe de tomates
€6.00
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron
€ 17.50
Gerookte zalm
Saumon fumée
€ 17.00
Scampi curry / Room€ 16.50
Salade van gerookte zalm en paling met gepocheerd ei en mousseline€ 20.00
Carpaccio van Wagyu€ 20.00
Garnalencoctail€17.00
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive
€ 16.00

Voorgerechten – Entrées

Gambas met lookboter17.00
Duo van gamba en coquille met risotto en noordzeegarnalen€20.00
Gepaneerde tongfilets met tartaar€16.50
Salade van Kroket Breydelham en witloof
Jambon – endive-fromge
€ 16.50
Huisbereide kaaskroketten€ 12.50
Huisbereide garnaalkroket
Croquettes aux crevettes Maison
€ 12.50

Hoofdgerechten – Plats principales

Vlees – Viandes

Varkenswangetjes met gebakken krieltjes en warme groenten€22.00
Vol au vent met puree€ 22.00
Osso Bucco met pasta of pureee€ 28.00
Parelhoen Fine Champagne€ 30.00
mossel natuur€ 27.00
Lamsheupje met warme groenten, demi glace saus en gratin€ 27.50

Vis – Poissons

Paling in het groen, gebakken of room
Anguille au vert – cuite-crème
€ 32.00
Gebakken kabeljauw met groenten, witte wijnsaus , puree en garnalen
Cabillaud cuit au legumes, sauce vin blanc et crevettes grises
€ 32.00
Kreeft belle-vue ( 550 gr)
Homard en belle-vue
€ 50.00
Kreeft homard Thermidor€ 54.00
Tongrolletjes met warme groentjes grijze garnalen/ puree aardappel€ 34.00
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi
Cassolette de poisson
€ 28.00
Gebakken zeetong
( 350 gr - 400 gr) met puree en sla
dagprijs
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla € 28.50
Bouillabaise€ 30.00
Grietfilet met asperges en krieltjes, grijze garnalen en zijn saus€ 32.00

Bereidingen

Gemengde sla€ 3.00

Schotels

(1 dag op voorhand te bestellen)

Huisbereide desserts

Tiramisu€ 5.50
Gebak met vulling van karamel en chocolademousse€ 5.50
hartje van framboosmousse / interieur van chocoladebiscuit/coulis framboos€ 5.50
Chocolademousse€ 4.50

Afhaal Menu

Menu € 37
Keuzevoorgerecht
Gerookte zalm of carpaccio tonijnOf Carpaccio van rundOf scampi curryOf asperges op zijn Vlaams
Hoofdgerecht:Kabeljauwhaas verse groenten, pureeOf Parelhoen fine champagneTongrolletjes met witte wijnsaus noordzee garnalen en puree
Dessert :Chocoladegebak : vulling chocolade mousse en karamelof Tiramisuframbozenbavarois