Afhaalrestaurant terug open vanaf maandag 23 november
bestellen 1 dag op voorhand via:
TEL: 0476 94 63 85
E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be
afhalen s’middags van 11u tot 12:30 s’avonds 17u tot 18 u30
gelieve tijdstip van afhaling te melden
Restaurant woensdag en donderdag gesloten, maximaal tafel van 6 personen, afhaalrestaurant woensdag gesloten
Oesters Huîtres | 3st - € 7.50 6st - € 15.00 |
Huisbereide tomatensoep Soupe de tomates | €5.00 per liter |
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron | € 12.00 |
Gerookte zalm Saumon fumée | € 12.00 |
Scampi curry | € 14.00 |
Pate van Secreto 07 en Butchers Gin | € 12.00 |
Carpaccio van Wagyu | € 14.00 |
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive | € 12.00 |
Kroket Breydelham en witloof Jambon – endive-fromge | € 4.00st |
Huisbereide garnaalkroket Croquettes aux crevettes Maison | € 5.00 st |
Varkenswangetjes met gebakken krieltjes en warme groenten | €16.00 |
Vol au vent met puree | € 16.00 |
Parelhoen fine champagne of normande met warme groenten en krielaardappel | € 22.00 |
Osso Bucco met pasta of pureee | € 22.00 |
Parelhoen Fine Champagne | € 22.00 |
Lamsheupje met warme groenten, demi glace saus en gratin | € 22.00 |
Paling in het groen, gebakken of room Anguille au vert – cuite-crème | € 24.00 |
Gebakken kabeljauw met groenten, witte wijnsaus , puree en garnalen Cabillaud cuit au legumes, sauce vin blanc et crevettes grises | € 24.00 |
per 2 personen : Tomaat garnaal / gerookte zalm/ gepocheerde zalm/halve kreeft / sla tomates crevettes/saumon fumeé / paumon poché/ demi homard /salade | p/p € 38 ( 2 pers: €76) |
Tomaat garnaal met gerookte zalm en gepocheerde zalm / sla en saus Tomates crevettes / saumon fumeé / saumon poché | € 22.00 |
Kreeft belle-vue ( 550 gr) Homard en belle-vue | € 36.00 |
Kreeft homard Thermidor | € 36.00 |
Tonrolletjes met warme groentjes grijze garnalen/ puree aardappel | € 24.00 |
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi Cassolette de poisson | € 24.00 |
Gebakken zeetong ( 350 gr - 400 gr) met puree en sla | € 22.00 |
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla | € 22.00 |
Bouillabaise | € 24.00 |
Bouillabaise Royal (met halve kreeft) | € 42.00 |
Grietfilet met warme groenten en krieltjes, grijze garnalen, witte wijn saus | € 26.00 |
Gemengde sla | € 3.00 |
Tiramisu | € 5.50 |
Gebak met vulling van karamel en chocolademousse | € 5.50 |
hartje van framboosmousse / interieur van chocoladebiscuit/coulis framboos | € 5.50 |
Chocolademousse | € 4.50 |
Menu € 37 | |||
Keuzevoorgerecht | |||
Gerookte zalm of carpaccio tonijn | Of Carpaccio van rund | Of scammpi curry | Of Carpaccio van Wagyu |
Hoofdgerecht: | Kabeljauwhaas verse groenten, puree | Of Parelhoen fine champagne | Tongrolletjes met witte wijnsaus noordzee garnalen en puree |
Dessert : | Chocoladegebak : vulling chocolade mousse en karamel | of Tiramisu | valentijnsgebak ( vanaf 7 februari tot eind februari) per 2 |
© 2021 Bistro Fine Claire