Afhaalrestaurant terug open vanaf maandag 23 november

bestellen 1 dag op voorhand via:

TEL: 0476 94 63 85

E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be

afhalen s’middags van 11u tot 12:30 s’avonds 17u tot 18 u30

gelieve tijdstip van afhaling te melden

Restaurant woensdag en donderdag gesloten, maximaal tafel van 6 personen, afhaalrestaurant woensdag gesloten

Voorgerechten – Entrées

Oesters
Huîtres
3st - € 7.50
6st - € 15.00
Huisbereide tomatensoep
Soupe de tomates
€5.00 per liter
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron
€ 12.00
Gerookte zalm
Saumon fumée
€ 12.00
Scampi curry€ 14.00
Pate van Secreto 07 en Butchers Gin€ 12.00
Carpaccio van Wagyu€ 14.00
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive
€ 12.00

Huisbereide gerechten voor in de frituur – repas de friture

Kroket Breydelham en witloof
Jambon – endive-fromge
€ 4.00st
Huisbereide garnaalkroket
Croquettes aux crevettes Maison
€ 5.00 st

Hoofdgerechten – Plats principales

Vlees – Viandes

Varkenswangetjes met gebakken krieltjes en warme groenten€16.00
Vol au vent met puree€ 16.00
Parelhoen fine champagne of normande met warme groenten en krielaardappel € 22.00
Osso Bucco met pasta of pureee€ 22.00
Parelhoen Fine Champagne€ 22.00
Lamsheupje met warme groenten, demi glace saus en gratin€ 22.00

Vis – Poissons

Paling in het groen, gebakken of room
Anguille au vert – cuite-crème
€ 24.00
Gebakken kabeljauw met groenten, witte wijnsaus , puree en garnalen
Cabillaud cuit au legumes, sauce vin blanc et crevettes grises
€ 24.00
per 2 personen :
Tomaat garnaal / gerookte zalm/ gepocheerde zalm/halve kreeft / sla
tomates crevettes/saumon fumeé / paumon poché/ demi homard /salade
p/p € 38
( 2 pers: €76)
Tomaat garnaal met gerookte zalm en gepocheerde zalm / sla en saus
Tomates crevettes / saumon fumeé / saumon poché
€ 22.00
Kreeft belle-vue ( 550 gr)
Homard en belle-vue
€ 36.00
Kreeft homard Thermidor€ 36.00
Tonrolletjes met warme groentjes grijze garnalen/ puree aardappel€ 24.00
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi
Cassolette de poisson
€ 24.00
Gebakken zeetong
( 350 gr - 400 gr) met puree en sla
€ 22.00
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla € 22.00
Bouillabaise€ 24.00
Bouillabaise Royal
(met halve kreeft)
€ 42.00
Grietfilet met warme groenten en krieltjes, grijze garnalen, witte wijn saus€ 26.00

Bereidingen

Gemengde sla€ 3.00

Schotels

(1 dag op voorhand te bestellen)

Huisbereide desserts

Tiramisu€ 5.50
Gebak met vulling van karamel en chocolademousse€ 5.50
hartje van framboosmousse / interieur van chocoladebiscuit/coulis framboos€ 5.50
Chocolademousse€ 4.50

Afhaal Menu

Menu € 37
Keuzevoorgerecht
Gerookte zalm of carpaccio tonijnOf Carpaccio van rundOf scammpi curryOf Carpaccio van Wagyu
Hoofdgerecht:Kabeljauwhaas verse groenten, pureeOf Parelhoen fine champagneTongrolletjes met witte wijnsaus noordzee garnalen en puree
Dessert :Chocoladegebak : vulling chocolade mousse en karamelof Tiramisuvalentijnsgebak ( vanaf 7 februari tot eind februari) per 2