TEL: 0476 94 63 85

E-mail: pallie@telenet.be of info@bistrofineclaire.be

Restaurant Gesloten van 29/10/21 tot 09/12/21

en op 31 december en 1 Januari

Restaurant woensdag en donderdag gesloten ,maximaal tafel van 6 personen , vanaf 6 personen enkel Keuze Menu

Voorgerechten – Entrées

Oesters
Huîtres
3st - € 9.00
6st - € 18.00
Huisbereide tomatensoep
Soupe de tomates
€6.00
Carpaccio van rund met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de bœuf au parmesan, huile d’olive et citron
€ 17.50
Gerookte zalm
Saumon fumée
€ 17.00
Scampi curry € 16.50
Carpaccio van Wagyu€ 20.00
Carpaccio van tonijn met parmezaan en jonge salade
Carpaccio de thon au parmesan, citron et huile d’olive
€ 16.00

Voorgerechten – Entrées

garnaalkroket/kaaskroket  
gepaneerde tongfilets
gamba a la plancha

Hoofdgerechten – Plats principales

Vlees – Viandes

Hertenfilet of fazant met gebakken witloof en wild champignons30.00€ - 33.00
Vol au vent met puree€ 22.00
Osso Bucco met friet of puree€ 28.00
Filet Pûre Ierse origine€ 32.50
Lamsheupje met warme groenten, demi glace saus en gratin€ 27.50

Vis – Poissons

Paling in het groen, gebakken
Anguille au vert – cuite
€ 32.50
Gebakken kabeljauw met groenten, witte wijnsaus , puree en garnalen
Cabillaud cuit au legumes, sauce vin blanc et crevettes grises
€ 32.00
Tongrolletjes met warme groentjes grijze garnalen/ puree aardappel€ 34.00
Vispan met kabeljauw, tongfilet, zalm en scampi
Cassolette de poisson
€ 28.00
Gebakken zeetong
( 350 gr - 400 gr) met puree en sla
dagprijs
Gebakken sliptong 3 stuks met puree en sla € 28.50

Bereidingen

[table “6” not found /]

Huisbereide desserts

Tiramisu€ 5.50
Gebak met vulling van karamel en chocolademousse€ 5.50
hartje van framboosmousse / interieur van chocoladebiscuit/coulis framboos€ 5.50
Chocolademousse€ 4.50