LUNCHMENU : elke dag uitgezonderd zondag en feestdagen
Menu vlees 32 Euro Vis 34 Euro
Menu viande 30 Euro. Poisson 34 Euro
hapje van de chef
***
Tomatensoep
***
Gebakken sliptongen( solettes)of zeebaars ( bar du mer)met tartaar en sla
Of stoverij van varkenswang ( carbonnade de boeuf) / slaatje
of vol au vent van mais kip
/ Friet
***
koffie of thee
Menu 39 EURO
(niet op zon- en feestdagen)
hapje van de chef
keuze voorgerecht
- Garnaalkroket / croqutte crevettes
- Gerookte zalm / saumon fumé
- Scampi in de look / scampi a l’ ail
- Gepaneerde tongfilets met sla en tartaar
- Asperges op zijn Vlaams/flamande
keuze hoofdgerecht
- Lamsheupje met warme seizoensgroenten en aardappelkroketten / gigot d’ agneau
- Sliptongen met sla en frietjes / solettes
- Parelhoen / ou pintade
Koffie of Thee