Menu € 37

afhalen van 11h30 tot 13 h of 17h30 tot 19h


keuze voorgerecht

Scampi curry of room

Asperges op zijn Vlaams 

Carpaccio rund ( boeuf)

Gerookte zalm of carpaccio tonijn (saumon fume ou carpaccio de thon)


keuze hoofdgerecht

Lamsheup met gratin en seizoensgroenten

Kabeljauwhaas ( dos de cabillaud) met warme groenten en witte wijnsaus

( légumes chaudes et sauce vin blanc)

Tongrolletjes op een bedje van warme groentjes en grijze garnalen / puree

( filets de soles / légumes chaudes / crevettes grises / sauce vin blanc)

Dessert

chocolade gebak vulling chocolade mousse of Tiramisu

(dôme chocolat ou tiramisu)



Menu €39.00 Paasmenu ( zondag 4 april en maandag 5 april)

afhalen 11 h30 tot 13h en 17 h30 tot 19 h

Asperges op zijn Vlaams met gerookte Iberico ham of Asperges met gelakt buikspek van Brasvarken en rijstnoedels of Carpaccio van Rund

*******

Gebakken Griet met warme seizoensgroenten en witte wijn saus saus, garnalen en gebakken krieltjes ( légumes chaudes / sauce vin blanc ) of

Parelhoen ( pintade ) Fine Champagne of lamsheupje

******

Gebak van chocolademousse en karamel of Tiramisu

( dôme chocolat ou tiramisu)